DUST – Bussresa och Materialtransport

DUST-lägret närmar sig! Många har anmält sig till bussar och i materialtransport så extra buss och container har bokats. Kontaktpersoner: Bussresa:  Joacim Stenlund, joacim.stenlund@vastmanlandscout.se Materialtransport: Nichlas Kung, nichlas.kung@vastmanlandscout.se Läs mer: vastmanland.scout.se

Öppettider kansli

På grund av deltidsjobb samt aktiviteter med arbetsförmedlingen ser öppettiderna för kansliet lite olika ut. För aktuella öppettider ring telefonsvararen på 021-814131. Uppdateras veckovis.

Adventskalender

Glöm inte att årets adventskalender nu finns att köpa på kansliet. Kalendern är ett nytryck av kalendern från 1944 av Aina Stenberg-Masolle.  Endast 60 kr/st.

Semesterstängt

Kansliet stänger för semestern! Vecka 27-32 är jag på semester. Åter tillbaka på kansliet måndagen den 7 augusti. Ha en bra sommar! MVH Jennie Lundqvist  

Rekrytering

Nu börjar det dra ihop sig för att boka in Fredrik Kadesjö för hjälp med rekrytering. Klicka på länken nedan för mer information. Facebook      

Kansliet öppet

Semestern är över för denna gång och kansliet har öppet måndag – fredag kl. 9:00-13:00. Välkomna!

Semesterstängt

I Juli har kansliet stängt och öppnar återigen i Augusti

Ny kanslist

Den tidigare kanslisten Inger Holmström har nu gått i pension och vi vill tacka henne för allt hennes jobb här hos oss! Nu har en ny kanslist, Jennie Lundqvist, kommit till oss! Hon är en blivande 30-åring som är glad Läs mer »

Scoutläger 2016

Våren och sommaren 2016 erbjuder många spännande läger! Distriktet rekommenderar… VÅRLÄGER i Kröcklinge – 5-7 maj Köpings scoutkår arrangengar Vårläger i Kröcklinge. Häng med på distriktets största årliga aktivitet! Läs mer SOMMARLÄGER i Ora2016 – 30 juli till 6 augusti Hökåsens Läs mer »

Årsmötet 22 nov 2015

På distriktets välbesökta årsmöte den 22 november beslutades det om verksamhetsplan, budget och styrelse. Nya i styrelsen är Erika Faxén som återkommer efter några års frånvaro och Anna-Maria Folkesten som suppleant. Verksamhetsplan, budget och protokoll publiceras under Ladda ner. Efter årsmötet var Läs mer »